Rauman seurakunnan uutiset

Uutislistaukseen

Viranhaltijapäätös, talous- ja henkilöstöpäällikkö 29 §: OP Vuokratuotto rahasto-osuuksien myynti 

RAUMAN SEURAKUNTA VIRANHALTIJAPÄÄTÖS 29 § 

talous- ja henkilöstöpäällikkö 19.6.2024 

Asia OP Vuokratuotto rahasto-osuuksien myynti 

Seloste Seurakunnan vuoden 2024 talousarvio sisältää osakkeiden ja osuuksien myyntiä 2,5 milj. eurolla. Kirkkoneuvosto on 31.3.2024 (16 §) päättänyt valtuuttaa talous- ja henkilöstöpäällikön myymään sijoitusrahasto-osuuksia vuonna 2024 rahoitustarpeen mukaan enintään 2,5 milj. eurolla konsultoituaan ennen myyntipäätöksen tekoa varainhoitajaa ja taloustoimikuntaa. 

Taloustoimikunta on 21.5.2024 kokouksessaan saanut salkkukatsauksen OP Varainhoito Oy:n asiakkuusjohtaja Pekka Teivaalalta ja päättänyt tukea talous- ja henkilöstöpäällikköä lunastamaan rahastosijoituksia juustohöyläperiaatteen mukaisesti kuitenkin kiinteistörahastojen osalta siten, että noin 900 000 euron lunastus niissä kohdistuu pelkästään OP Vuokratuotto -rahastoon. Rahasto-osuuksien lunastuksia tehdään syksyllä rahoitustilanteen mukaan. Op Vuokratuotto -rahaston osalta lunastuspäätös pitää tehdä kuitenkin ennen kesäkuun loppua. 

  Taloussäännön 13 §:n mukaan Kirkkoneuvosto antaa ohjeet seurakunnan sijoitustoiminnasta. 

Hallintosäännön 12 §:n 9) kohdan mukaan taloudesta vastaava viranhaltija päättää seurakunnan varojen sijoittamisesta kirkkoneuvoston määräämien periaatteiden mukaisesti. 

Päätös Päätän, että Rauman seurakunta myy omistamiaan OP-Vuokratuotto II B rahasto-osuuksia seurakunnan täyden valtakirjan salkusta 140341 yhteensä 900 000 euron arvosta. 

 

Allekirjoitus  

Sanna Kemppi 

vs. talous- ja henkilöstöpäällikkö 

Tiedoksi OP Varainhoito Oy 

taloustoimikunta 

kirkkoherra 

taloustoimisto 

kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja 

kirkkoneuvosto 

 

Oikaisuvaatimus Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen.  

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä seurakunnan jäsen.  

OIKAISUVAATIMUSAIKA JA SEN ALKAMINEN  

Oikaisuvaatimusaika lasketaan päätöksen tiedoksisaannista tiedoksisaantipäivää lukuun ottamatta. Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemäntenä päivänä kirjeen lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Käytettäessä tavallista sähköistä tiedoksiantoa katsotaan asianosaisen saaneen tiedon päätöksestä kolmantena päivänä viestin lähettämisestä, jollei muuta näytetä. Seurakunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemäntenä päivänä siitä, kun pöytäkirja tai päätös on julkaistu yleisessä tietoverkossa. Jos oikaisuvaatimusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa oikaisuvaatimuksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.  

OIKAISUVAATIMUKSEN TOIMITTAMINEN  

Oikaisuvaatimusviranomainen  

Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään ja yhteystiedot:  

Rauman seurakunnan kirkkoneuvosto  

Käyntiosoite: Kirkkokatu 2, 26100 Rauma  

Postiosoite: Kirkkokatu 2, 26100 Rauma  

Sähköposti: rauma.seurakunta@evl.fi  

Oikaisuvaatimuksen on oltava perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Oikaisuvaatimuksen voi omalla vastuullaan lähettää postitse, lähetin välityksellä tai sähköisesti. Sähköinen viesti katsotaan saapuneeksi viranomaiselle silloin, kun se on viranomaisen käytettävissä vastaanottolaitteessa tai tietojärjestelmässä siten, että sitä voidaan käsitellä.   

Oikaisuvaatimuksen sisältö 

Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti ja siitä on käytävä ilmi:  

  • oikaisuvaatimuksen tekijän nimi ja tarvittavat yhteystiedot asian hoitamiseksi  

  • päätös, johon oikaisua vaaditaan  

  • millaista oikaisua päätökseen vaaditaan  

  • millä perusteilla oikaisua vaaditaan. 

 

2024-06-21 10:09:00.0